Bemutatkozás

Kléner-Tóth Magdolna vagyok, a Csuporka bolt Magdikája. Kezdetektől lelkes rajongója vagyok az üzletnek, egy éve pedig dolgozója is. Mindig is szerettem betérni a boltba, igazán a szívemhez nőtt ez az üzlet. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy nap itt dolgozhatok, azt pedig végképp nem, hogy egy nap a miénk lehet.

Szekeresné Kovács Brigivel még a bolt előtti időkbe nyúlik vissza a barátságunk. Ő vetette fel először az ötletet, hogy ránk gondolt, mint az álom boltjának új vezetőire. Nagyon hálásak vagyunk neki az eddigi és az ezutáni folyamatos támogatásáért! 🤗

A férjem Kléner József is maximálisan támogatta a Csuporka bolt átvételének ötletét. Józsi kezdetektől lelkes a bolttal kapcsolatban és látja benne a fantáziát. Ő nem csak az életben, de a bolt működésében is a társam és támogatóm. Bár vele a pult mögött nem fogtok találkozni, de a háttérben tevékenykedve segíti a folyamatokat.

Úgy gondoljuk, hogy a Csuporka bolt egy igazi kincs Hajdúböszörményben. Ezért a bolt főbb irányvonalait ugyanígy szeretnék megtartani. Továbbra is kaphatóak lesznek a csomagolásmentes élelmiszerek és natúr kozmetikumok, tisztítószerek. A kézműves magas minőségű termékek tekintetében pedig hatalmas újítást tervezünk. Szeretnénk még több terméket és még több kézművest elhozni Hajdúböszörménybe.

😊 A Csuporka bolt megújult csapata 🌷

Kléner-Tóth Magdolna

Kléner-Tóth Magdolna

Tulajdonos

Csuporka Képgaléria